• 0 коментара • Кино / Кино новини

Kingsman 3 започва снимки през януари

Третият филм за Kingsman се очаква да започне да снима през януари 2019 и може да представи герои от предстоящия исторически филм предистория.


Според The Hashtag Show, Kingsman 3 ще постави основите на Kingsman: The Great Game, филмът на предистория, по който режисьорът Матю Вон наскоро разкри, че работи, които ще разкаже за началото на организацията.

Въз основа на комиксите на Secret Service от Марк Милър и Дейв Гибънс филмовия франчайз за Кингсман досега е има две изключително успешни филма. В главните роли са Тарон Еджъртън като младия шпионин Егси и Колин Фърт в ролята на неговия наставник Хари Харт.

Третият филм фокусиращ се върху Егси ще започне снимки през януари 2019 г. и ще бъде заснет заедно с Kingsman: The Great Game. Докато конкретни подробности за сюжета понастоящем се държат под тайна, той ще приключи историята на Егси (Тарон Еджъртън) и Хари Хард (Колин Фърт). Според The Hashtag Show, главните героите на филма предистория ще бъдат представени в Kingsman 3:

Студиото търси два нови актьори за главните роля. Един от тях ще трябва да изиграе тинейджър на име Конрад. Млад, наперен и очарователен син на британски херцог Конрад е нетърпелив да намери начин да служи на страната си по време на Първата световна война ... и може би Кингсман му предлага точно тази възможност. Студиото също търси по-възрастен актьор и въпреки че не са разкрити подробности за неговия героя, знаем, че Ралф Файнс е близо или най-отгоре в списъка на студиото.

Фиънс, който изиграва друг британски шпионин в филма "Отмъстителите" от 1998 г. и М в последните филми за Джеймс Бонд, е естествен избор за менторска роля в новия Kingsman. Що се отнася до по-младия герой, в момента има предостатъчно талантливи британски актьори от които режисьора Матю Вон да избира.

Освен това, може да очакваме още луди екшън сцени и британски шпионски лудории в Kingsman 3 и Kingsman: The Great Game.

Вон и партньорът му за сценарий, Джейн Голдман планират да използват Kingsman 3, за да "отворят задната врата" за предисторията. В допълнение към "The Great Game" има планове за 8-часов телевизионен сериал и филм за спин-оф за Statesman, американската версия на Kingsman, която беше представена в Kingsman: The Golden Circle.