• 0 коментара • Кино / Кино новини

Кои са най-лошите филми за 2018?

Филмът „Готи“ с Джон Траволта оглави класацията на най-лошите филми за 2018 година


Критиците подредиха най-лошите филми за 2018 г., като максимален брой негативни отзиви е събрала криминалната драма "Готи".

В края на годината експерти от Холивуд Рипортер публикуваха "анти-рейтинг" класация на на филмите през 2018 г.

Най-лошият филм на годината се оказа „Готи“, в който главната роля играе холивудският актьор Джон Траволта. Присъствието на видния актьор не спасява слабия сценарий. Абсурдността на сюжета отвреме на време предизвиква смях, а като цяло - скука.На второ място е приключенският филм "Робин Худ: Начало" на режисьора Ото Батхърст, известен с телевизионните сериали "Черно огледало" и "Остри козирки". От разбиващо отрицателните отзиви за филма не са могли да го спасят дори тренировките на изпълнителя на главната роля Терън Еджъртън с майстор на историческата стрелба с лък.

Критиците дори поискаха от създателите на филма публично разкаяние, за да компенсират по някакъв начин разочарованието им от гледането на тяхното творение..На трето място в списъка на най-лошите филми на годината е Петдесет нюанса освободени” на Джеймс Фоли.На четвърто място е филмът “Животът такъв какъвто е” на Дан Фогелман.Петото място зае “Венъм” с Том Харди. В края на ноември 2018 г. стана известно, че компанията „Сони Студио“ е решила да пусне продължение на „Венъм“