• 0 коментара • Кино / Кино новини

Колин Фарел: Нямам търпение да възобновя работата си върху „The Batman“

Колин Фарел обсъжда ролята си на Пингвин в предстоящия филм „The Batman“ и разкрива, че има по-малка роля, отколкото се смяташе досега.


Говорейки с GMA News, Фарел разкри, че едва започнал работа по „The Batman“ и няма търпение да се върне. Още по-забележително, той каза, че няма много работа във филма, което може да се окаже изненада за някои фенове. Въпреки това Фарел даде да се разбере, че е развълнуван от ролята на Пингвина, споменавайки „няколко вкусни сцени, които имам в него“, които би трябвало да облекчат феновете:

Едва го започнах и нямам търпение да се върна. Създаването му, естетиката на персонажа, беше забавно и наистина съм много развълнуван да се върна и да го изследвам. И аз нямам толкова много за вършене. Имам определено време във филма. По никакъв начин не съм навсякъде в него. Но има няколко вкусни сцени, които имам в него и нямам търпение да се върна. Да, напълно чувствам, че е нещо, което досега не съм имал възможност да изследвам. Чувства се оригинално и забавно. Но аз съм едва в началото на пътуването, така че нямам търпение да се върна и наистина да се захвана с него.”Фарел разкри, че е фен на филмите на Тим Бъртън за Батман:

„Батманът на Тим Бъртън беше моя, не, гледах телевизионното предаване на Адам Уест като дете“, призна той. „Така Батман като дете, да, много, не в комикс, а в телевизионното шоу, което гледах с усърдие, когато бях дете. И тогава в тинейджърските си години видях версията на Бъртън и ми хареса. "


Британското правителство наскоро даде зелена светлина за филмови продукции да възобновяват снимки. За това може да се очаква, че продукцията на „The Batman“ ще започне работа скоро.

Към Робърт Патинсън в ролята на Батман (Брус Уейн) се присъединяват Зоуи Кравиц в ролята на Селина Кайл; Пол Дано в ролята на Едуард Наштон, Джефри Райт като Джеймс Гордън, Джон Туртуро като Кармин Фалконе, Питър Сарсгард в ролята на детектив Гил Колсън, Джейми Лоусън като кандидата за кмет Бела Реал, Анди Съркис в ролята на Алфред и Колин Фарел в ролята на Озуолд Кобълпот. Рийвс ще режисира филма по сценарии написан от него и Матсън Томлин. Рийвс продуцира заедно с Дилън Кларк. Майкъл Е. Услан ще изпълнява ролята на изпълнителен продуцент

The Batman се очаква по кината на 1 октомври 2021.