• 0 коментара • Кино / Кино новини

Крисчън Бейл ще бъде злодей в Тор 4

Теса Томпсън потвърди, че Крисчън Бейл ще играе злодея в Тор 4, но самоличността на неговия персонаж все още не е известна.


В скорошно интервю за ET Online Теса Томпсън потвърди, че Крисчън Бейл наистина ще се присъедини към актьорския състав на Тор 4. Тя не сподели много за различните аспекти на филма, но звездата потвърди подробности за ролята на Бейл. Актрисата сподели, че Бейл ще играе злодея на филма, но самоличността на неговия герой все още не е разкрита.

„Кристиан Бейл ще играе нашият злодей, което ще бъде фантастично“, Томпсън, която играе Валкирия каза по време на премиерата на сезон 3 на “Западен свят”. "Прочела съм сценария. Не мога да ви кажа много. Много вълнуващи текстови съобщения, разменени между Натали [Портман] и мен. Ще се забавляваме. Тайка [Уайтити] пише [и] режисира. Някои познати лица. Някои нови хора се появяват."Засега няма официални детайли кой злодей Бейл ще играе във филма. Но слухът е, че спечелилият „Оскар“ актьор ще играе „междугалактически злодей“, който е „не от този свят“, според We Got This Cover. Горр - Касапина на богове е една възможност.

Както името му предполага Горр се e специализирал в убиването на богове, което би го направило добър враг за Тор. Горр е нехуманоиден извънземен, който си е поставил за задачата да убие всички богове във Вселената, след като вярата му е разбита след смъртта на съпругата и децата му.

Тайка Уайтити се завръща да режисира четвъртият филм за Тор, озаглавен на английски Thor: Love and Thunder (на български Тор: Любов и гръмотевици). Очаква се режисьора отново да заложи на по-безгрижен и забавен тон. Крис Хемсуърт и Теса Томпсън ще се завърнат в ролите ролите си съответно като Тор и Валкирия. Натали Портман се завръща във вселената на Марвел като Джейн Фостър за първи път от “Тор: Светът на мрака” от 2013.Смята се, че Тор 4 ще черпи вдъхновение от комикс историята на Джейсън Аарон и Ръсел Даутерман - The Mighty Thor. В нея Джейн Фостър получава силите на Тор и е в може да владее легендарния чук Мьолнир. Тор и Валкирия за последно бяха видяни в най-успешния филм за всички времена “Отмъстителите: Края”.

Богът на гръмотевицата повери своите задължения като краля на Асгард на Валкирия, докато той се присъедини към пазителите на Галактиката за следващата им мисия. С дата на излизане в края на 2021 може да очакваме повече подробности за Тор 4 да излязат скоро, а снимките на филма да започнат преди края на тази година.

Тор 4 се очаква по кината на 5 ноември 2021.