• 0 коментара • Кино / Кино новини

Куентин Тарантино работи по Star Trek

Куентин Тарантино работи по нов Star Trek филм за Paramount заедно с Дж. Дж. Абрамс и може би ще го режисира.

Куентин Тарантино наскоро представил нова идея за нов Star Trek филм и Paramount и Абрамс изглеждат заинтересувани, съобщава Deadline. За момента студиото събира сценаристи, които да работят по идеята на Тарантино и ако това е успешно Абрамс ще остане като продуцент.

В зависимост от това как ще се развие проекта и графика на Тарантино е възможно той да режисира филма.

Тарантино е един от най-добрите режисьори в Холивуд и понастоящем работи по нов проект, за който се говори, че ще е за Чарлз Мансън, който ще излезе по кината през 2019 г. Не отдавна Тарантино заяви, че ще иска да режисира филм за Star Trek и вероятно би пренебрегнал 10-филмовия си план, за да го направи.

Новият проект очевидно е в ранните етапи и може да се предположи, че снимките му няма да започнат поне още няколко години. Вероятно скоро няма да чуем много детайли за визията на Тарантионо, но очевидно тя е развълнувала студиото.

Тъй като е все още рано за този проект, не се знае дали филма ще бъде продължение на поредицата на Абрамс или ще бъде изцяло ново рибут. Тарантино най-вероятно не иска да се тревожи с непрекъснатост към предишните филми, но тъкато Абрамс все още е част проекта е възможно това да бъде четвъртият филм в неговата поредица.