• 0 коментара • Кино / Кино новини

Куинтеса Суиндел се присъединява към Дуейн Джонсън в “Black Adam”

Куинтеса Суиндел, звезда от „Trinkets“ на Netflix, е официално супергероя Циклон в „Black Adam“ с участието на Скалата.

Според самия Дуейн Джонсън, Суинделl вече е официално част от проекта в ролята на Циклон. "Нямам търпение да работим с тях и ние сме готови да се разтърсим в джунглата на DC", написа Джонсън в Twitter в топло посрещане на Суиндел.

В комиксите Циклон е Максин Хънкел, внучка на оригиналния Червеното Торнадо. Тя прави своя дебют в коксите през 2007 в Justice Society of America No. 1. Както подсказва името й, Циклон е супергерой със свръхсили свързани с вятъра и има способността да създава торнада, въздушни взривове и да използва и двете, за да се лети във въздуха.

В допълнение Суиндел и Джонсън, във филмът ще участват още и Ноа Сентинео като Atom Smasher и Алдис Ходж като Хоукман. Doctor Fate също трябва да се появи във филма, актьор все още не е официално избран за ролята.

Подробностите за сюжета на “Black Adam” се пазят в тайна.

“Black Adam” ще бъде режисиран от Жауме Колет-Сера, а Дуейн Джонсън ще влезе в главната роля на титулярния антигерой. Филмът ще бъде второто сътрудничество между Колет-Сера и Джонсън, които също са работили заедно по предстоящия приключенски филм на Disney “Круиз в джунглата”. Сценарист е Адам Щикил.

“Black Adam” беше планирано да излезе по кината на 22 декември 2021, но наскоро беше отменен за неуточнена дата поради забавяне на снимките от глобалната пандемия.