• 0 коментара • Кино / Кино новини

Леа Сейду се завърща в Бонд 25

Героинята на Сейду - Маделин Суон ще се завърне за още приключения с 007 в Бонд 25.


Режисьорът Кари Фукунага разкри, че Леа Сейду, която по-рано влезе ролята на Маделин Суон в Спектър, ще се завърне в ролята и в предстоящия филм в дългогодишния франчайз.

Сейду ще бъде само второто момиче на Бонд, с повече от една поява в поредицата, след Юнис Грейсън, която се появи два пъти като Силвия Тренч. Понастоящем няма подробности за важността на Маделин Суон във филма, но се надяваме, че ще има по-активна роля, отколкото в Спектър.Бонд 25 е последният път в който ще видим в Даниел Крейг като емблематичен MI6 шпионин. За известно време изглежда, че режисьорът Дани Бойл ще режисира филма. Но, различията в творческия подход в крайна сметка води до напускането му. Филмът сега е поет от Кари Джожи Фукунага

Джон Ходж беше написал сценарий за версията на Бойл, която най-малкото ще бъде преработена, но вероятно няма да бъде използвана изобщо. В момента Нийл Първис и Робърт Уейд работят върху сценария заедно с Кари Фукунага. Очаква се снимките на Бонд 25 да започнат през март. Фукунага по-рано сподели, че иска да продължи историята, която е започнала в първия филм на Даниел Крейг в ролята на шпионина - "Казино Роял".В допълнение към Леа Сейду , също е потвърдено, че Бен Уишоу (Q) Ралф Файнс (М) и Наоми Харис (Мънипени) ще се върнат за Бонд 25. Кари Фукунага също така би искал Кристоф Уолц да се завърне като Блофелд. Но той също така отбеляза, че в момента се работи върху сценария, така че всички предишни слухове за герои вече не са верни.

Бонд 25 се очаква по кината на 14 февруари 2020.