• 0 коментара • Кино / Кино новини

Леонардо ди Каприо и Куентин Тарантино ще работят отново заедно

Леонардо ди Каприо ще участва във филма на Куентин Тарантино за "Семейство Менсън"

Актьорът Леонардо ди Каприо и Куентин Тарантино ще работят отново заедно - този път върху новия филм на легендарния режисьор, посветен на зловещите убийства на "Семейство Менсън".

Ди Каприо, който последно работи с Тарантино през 2012 г. по филма "Джанго без окови", е първото потвърдено участие в лентата, чието име все още не е известно. По информация на интернет портала за кино новини "Дедлайн" в новия филм звездата ще се превъплъти в застаряващ актьор от комуната на световноизвестния сериен убиец Чарлз Менсън, който почина тази година.

Марго Роби

По непотвърдени данни партньорката на Ди Каприо от "Вълкът от Уолстрийт" Марго Роби пък е била поканена да изиграе Шарън Тейт - бременната актриса и съпруга на Роман Полански, която през 1969 г. става една от жертвите на "Семейството". Тя и още четирима души биват наръгани смъртоносно с нож в дома ѝ.

Запитвания за участие са били отправени и към Том Круз и Брад Пит.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ: Куентин Тарантино ще филмира зловещата история на Чарлз Менсън

„Семейство Менсън” е псевдокомуна, ръководена от психопата Чарлз Менсън. В средата на 60-те години той започва да привлича група от последователи, повечето от които млади жени с емоционални и психически проблеми, бунтарски настроени срещу родителите си и обществото като цяло. Голяма част от последователите му въобще били слабохарактерни, наивни и доверчиви хора, които той манипулирал с лекота. Той разрушавал техните задръжки и поставял под въпрос представите им за добро и зло. Наркотичните вещества били допълнителните средства, които Чарлз използвал, за да нагоди техните индивидуалности към собствените си нужди.

През пролетта на 1968 г. Менсън и неговите последователи напускат Сан Франциско в един стар училищен автобус и известно време пътуват наоколо. Накрая, той и неколцина от групата се нанасят в дома на учителя по музика Гари Хинман, който живеел на „Каньон Роуд“. Чрез Хинман, Чарли се запознава с Денис Уилсън от групата „Бийч Бойс“. Той се опитал да установи приятелски отношения с Денис, но последният се чувствал неудобно от странните отношения между Менсън и неговите момичета и контактите между двамата били преустановени.

По същото време, Менсън се запознава с Джордж Спан и успява да убеди мъжа да ги остави в ранчото си, което по-късно се превръща в тяхна щабквартира. Година по-късно четири члена от „Семейство Менсън” успяват да извършат цели 7 убийства за два дена, сред които и това на бременната холивудска актриса Шарън Тейт (съпруга на Роман Полански).

През ноември миналата година Менсън почина на 83-годишна възраст, докато излежаваше доживотната си присъда в Калифорния.