• 0 коментара • Кино / Кино новини

Марго Роби: Харли Куин не е член на екипа Birds of Prey

По време на CinemaCon във вторник, Марго Роби потвърди, че Харли Куин всъщност не е член на екипа на Birds of Prey.


Както може би се подразбира от заглавието на филма - Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), което се превежда като Хищните птици и фантастичната еманципация на Харли Куин, Куин наистина не е член на титулярния екип във филма. Този факт беше потвърден от самата Марго Роби във вторник на CinemaCon.

В комиксите, Birds of Prey е името на екип от супергероини, който първоначално е бил започнат от Черното канарче и Барбара Гордън, а по-късно приема различни членове, включително Ловуващата и Лейди Блекхаук.Филмът се развива след като Харли Куин се разделя с Жокера и се присъединява към три супергероини - Черното канарче, Ловуващата и Рене Монтоя, за да спаси живота на малко момиче от зъл мафиотски бос.

Освен Марго Роби в ролята на Харли Куин във филма участват още Джърни Смолет-Бел в ролята на Черното канарче, Мери Елизабет Уинстед в ролята на Ловуващата, Рози Перес в ролята на Рене Монтоя и Ела Джей Баско в ролята на Касандра Кейн.

Злодеите на филма включват Юън Макгрегър като Черната маска и Крис Месина като Виктор Зсасз.

Стивън Уилямс, Дерек Уилсън, Дана Лий, Франсоа Чау, Матю Уилиг и Али Уонг също са част от актьорския състав, но техните роли все още не са обявени.Сценарият е поверен на Кристина Ходсън, която работи по сценария на филма Batgirl след като Джос Уедън напусна проекта. Ходсън също така е сценарист на Бъмбълби. Лентата ще бъде режисирана от Кати Ян.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) излиза по кината на 7 февруари 2020.

Междувременно, феновете на DC могат да видят Шазам! от тази седмица по кината и Жокера на големия екран през октомври тази година.