Марк Хамил и Кари Фишър в Междузвездни войни 9

Добави коментар

Walt Disney Pictures и Lucasfilm обявиха официалния актьорски състав на Междузвездни войни: Епизод IX.


Ще се завърнат актьорите: Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Ньонг'о, Донал Глийсън, Кели Мари Тран, Йонас Суотамо и Били Лурд. Към тях се присъединяват Наоми Аки и Ричард Е. Грант.

Актьорите-ветерани от "Междузвездни войни" Марк Хамил, Антъни Даниелс и Били Джей Уилямс, които ще се завърне ролята си на Ландо Калрисиан, също ще бъдат във филма. Това потвърждава, че Люк Скайуокър ще се върне по някакъв начин , най-вероятно като призрак.Може би най-важното е, че ролята на Лея Органа отново ще бъде изиграна от Кари Фишър, която трагично почина преди излизането на Междузвездни войни: Последните джедаи. Това ще бъде постигнато чрез използване непоказвани кадри от Междузвездни войни: Силата се пробужда. Lucasfilm преди това заяви, че няма да търсят нова актриса за ролята или да използват CGI, както направиха за Таркин в Rogue One, за да върнат Лея.

Междузвездни войни 9 ще започне снимки през август в Лондон.

Дж. Дж. Абрамс се завръща, за да режисира последната част от сагата на семейство Скайуокър. Преди това той режисира много успешния Междузвездни войни: Силата се пробужда. Той пое задълженията си за Епизод IX след като Колин Тревороу напусна проекта. Абрамс е написал сценария за последната глава в новата трилогия съвместно с Крис Терио (Арго, Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта).

Междузвездни войни 9 се очаква по кината през декември 2019.

Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър

Година след събитията в Междузвездни войни: Последните джедаи, Рей, Фин, По и последните остатъци от...

Споделете