• 0 коментара • Кино / Кино новини

Марвел отново отлага “Вечните” и “Шанг-Чи”

Още два филма на Марвел се отлагат.


Вечните”, който първоначално трябваше да излезе този ноември и беше отложен за 12 Февруари 2021, сега ще се появи на голям екран чак на 5 ноември 2021.

Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена”, който трябваше да излезе по кината първо на 12 февруари 2021 и после на 7 май 2021 се отлага за 9 юли 2021.

Това означава, че ако няма повече промени през 2021 ще видим на големият екран четири филма от киновселената на Марвел - “Черната вдовица” през май 2021, “Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена” през юли 2021, “Вечните” през ноември 2021 и “Спайдър-Мен 3” през декември 2021.Базирана на комикса на Джак Кърби, “Вечните” ще бъде история, която ще обхване хиляди години във Вселената на Марвел. Комиксът разказва за свръхмощни и почти безсмъртни същества, известни като Eternals и по-чудовищните им себеподобни, известна като Deviants, създадени от космическите същества, наречени Celestials.

“Вечните” е режисиран от Клои Жао, а сценария е поверен на Матю и Райън Фарпо. В него участват Анджелина Джоли в ролята на Тена, Ричард Мадън като Икарис, Кумейл Нанджиани като Кинго, Салма Хайе като Аякс, Браян Тайри Хенри като Фастос, Лия Мчуг като Sprite, Лорън Ридлоф като Макари, Дон Ли като Гилгамеш, Кит Харингтън като Дейн Уитман, Джема Чан като Серси и Бари Когън като Друйг.

“Вечните” ще излезе по кината през ноември 2021.


В “Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена” участват Симу Лиу, Тони Лън Чиу-Уей и Awkwafina. Дестин Даниел Кретън ще режисира филма по сценарии на Дейвид Калахам.

“Шанг-Чи” ще излезе по кината през юли 2021.