• 0 коментара • Кино / Кино новини

Морбиус с Джаред Лето ще е готов през май

HNE разкрива, че Морбиус може да завърши снимките през май с продукция, която се очаква да продължи три месеца, както се твърди, че ще започне през февруари.


Не се знае много подробности за сюжета, но развитието на проекта вече се провежда от доста време. Филмът ще разкаже историята на Морбиус. Доктор Майкъл Морбиус е биохимик, който страда от рядко заболяване на кръвта. Неговият опит да се излекува води до катастрофални резултати. Вместо да бъде излекуван, той се превръща във вампир жаден за човешка кръв. Джаред Лето, познат с ролята си на Жокера във вселената на DC, ще влезе в ролята на Майкъл Морбиус

Що се отнася до другите герои във филма, според слуховете годеницата на Морбиус от комиксите Мартин Банкрофт ще бъде част от историята и Емил Никос, който е най-добрият приятел и първа жертва на Морбиус, ще бъде злодеят на филма. Все още не знаем кой ще се присъедини към Джаред Лето в тези роли. Според последните слухове Адриа Архона е в преговори, да изиграе главната женска роля на Мартин Банкрофт в филма.

Предвид наближаващото начало на основната фотография, е безопасно да се предположи, че официалните новини за кастинг ще бъдат обявени скоро.Даниел Еспиноса, скандинавският кинорежисьор, който режисира "Секретна квартира" и миналогодишния фантастичен трилър „Признак на живот“, ще режисира лентата, чийто сценарий е написан от Бърк Шарпъс и Мат Сазама, дуото, създало рибута на Lost in Space на Netflix.

Докато Морбиус все още не е получил официална дата за излизане, този нов доклад подкрепя предишните твърдения, че филмът може да се появи в кината през юли 2020.

Има голяма вероятност другия филм на Sony по Marvel - Венъм 2 да започне да снима в края на лятото или есента, тъй като Sony току-що нае връщащия се сценарист Кели Марсел да напише продължението, докато студиото търси нов режисьор.