• 0 коментара • Кино / Кино новини

Нейтън Филиън се присъединява към „Отряд самоубийци 2”

Режисьорът Джеймс Гън и актьорът Нейтън Филион имат дълга история заедно. И сътрудничеството им ще продължи в следващия филм на Гън, „Отряд самоубийци 2”.


Тази новина не идва като голяма изненада за феновете както на Филион, така и на Гън, тъй като актьорът и режисьорът са известни като близки приятели, а Филион има навика да се появява в малки роли във филмите на Гън.

Deadline съобщава, че ролята на Филион в "Отряд самоубийци 2” се държи под тайна. Това предполага, че неговата роля ще бъде повече от кратка поява във филм на приятел и може би ще бъде основна за сюжета, който Гън също държи под ключ. Единственото сигурно нещо е, че Филион е развълнуван от кастинга. Той е добре известен фен на комиксите и често говори за желанието си да участва в филм по комиксите на Marvel или DC.Една забавна възможност е, че той би могъл да изиграе пътуващия във времето герой Booster Gold, чиято роля Флион преди това е изразил интерес да играе. Знаем, че сценарий за соло-филм за Booster Gold е готов и очаква зелената светлина от Warner Bros., може ли това да е таен начин за въвеждане на героя в светът на DC. Времето ще покаже, но Филион със сигурност, че ще изпъкне независимо от това каква е ролята.

Филион е най-известен сред феновете на научната фантастика с ролята на Малкълм Рейнолдс в Firefly и Serenity. Той също участва в Con Man заедно с Алън Тудик, с който работи в Firefly. Освен това, Филиън изигра главния герой в осемте сезона на сериала “Касъл”. В момента може да бъде видян на малкия екран в “Новобранецът”.Режисьорът на Пазители на Галактиката, Джеймс Гън ще напише и режисира “Отряд самоубийци 2” (The Suicide Squad), който ще бъде като лек рибут за франчайза.

Виола Дейвис, Джоел Кинаман и Джай Кортни ще се завърнат в .„Отряд самоубийци 2” Марго Роби вероятно също ще се завърне като Харли Куин. Идрис Елба ще участва в „Отряд самоубийци 2” във все още неизвестна роля, към него се присъединяват още Джон Сина, Дейвид Дастмалчиян като Polka-Dot Man, Даниела Мелхиор като Ratcatcher и комика Стив Ади като King Shark.

Отряд самоубийци 2” се очаква по кината през август 2021.