• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ник Джонас се завръща за Джуманджи 3

Актьорът и певец Ник Джонас се завръща за продължението на Джуманджи: Добре дошли в джунглата.


Джонас ще повтори ролята си на Алекс за продължението на Джуманджи: Добре дошли в джунглата от 2017 на Sony.

Технически Джонас играе аватара Джеферсън „Хидроплан“ Макдоноу, петият играч в играта. Аватарът е контролирана от тийнейджър на име Алекс, който е в играта 20 години преди другите тийнейджъри да го намерят.

Дори ако Джонас се върне към продължението за маловажна роля, той все още ще има много натоварена година. Той ще участва още Живият хаос и Midway. Джонас също ще озвучи роля в анимационния филм, UglyDolls. Общо Джонас има четири филма, които ще бъдат на големия екран тази година.

Новината около завръщането на Джонас идва веднага след обявяването, че основните млади актьор ще се завърнат за продължението, включително Сер'Дариус Блейн, Алекс Улф, Мадисън Исеман и Морган Търнър.Дуейн Джонсън, Джак Блек, Кевин Харт и Карън Гилън също ще се завърнат за Джуманджи 3. Към актьорския състав се присъединяват Awkwafina, Дани Де Вито и Дани Глоувър.

Франчайзът Джуманджи се основава на книгата с картини от 1981 г. на Крис Ван Аулсбург, по която е създаде филмовата адаптация през 1995 с Робин Уилямс. Книгата и филмът разказват историята на една магическа настолна игра, в която дивата джунгла нахлуваха в реалния свят.

Филмът от 2017 г. актуализира предпоставката, като превръща настолната игра в видеоигра, чрез която четирима тинейджъри - играни от Блейн, Уолф, Исъман и Търнър - са транспортирани в нейния свят. Там те са превърнати в аватари, изиграни от Джонсън, Блек, Харт и Гилан.

Как тинейджърите ще бъдат принудени да се върнат обратно в Джуманджи със сигурност ще бъде интересно, като се има предвид, че унищожиха играта в Джуманджи: Добре дошли в джунглата. Режисьорът Джейк Касдан ще се стреми да разшири светът на Джуманджи, както го направи с последната вноска

Джуманджи 3 се очаква по кината на 13 декември 2019.