• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ноа Сентинео се присъединява към Скалата в “Black Adam”

Ноа Сентинео, известен с филмовата поредица на Нетфликс “До всички момчета, които съм обичала”, се присъединява към Дуейн Джонсън в “Black Adam”.


Според The Hollywood Reporter, Ноа Сентинео ще влезе в ролята на Алберт Ротщайн / Atom Smasher - персонаж, който може да контролира молекулярната си структура и е в състояние да манипулира размера и силата си.

Ротщайн за първи път се появява в комиксите през 1983 с името Нуклон. Известно време е член на Лигата на справедливостта, но напусна групата, за да се присъедини към Американското общество на справедливостта и сменя името си наAtom Smasher през 1999. Малки след като Atom Smasher се присъедини към АОС, Black Adam от злодей се превръща в герой и става член на същата организация. Atom Smasher и Black Adam са близки и имат отношения подобни на братя и това ги води до това двамата едновременно да напуснат АОС, за да имат свои собствени приключения.Дуейн Джонсън работи върху “Black Adam” от 10 години. Първоначално антигероят е трябвало да се появи в “Шазам!”, но е било решено дългоочаквания дебют на героя да бъде запазен за по-късен филм. Въпреки това, Black Adam беше загатнат от магьосника Шазам, изигран от Джимон Хонсу, разказвайки историята за произхода му на Били Батсън.

Докато детайлите по сюжета се пазят в тайна, “Black Adam” ще се фокусира върху героя на DC, който първоначално е създаден като злодей за героя, сега известен като Шазам. В съвремието обаче героят се е превърнал в по-сложен и конфликтиран антигерой. Произходът му е обвързан с измисленото близкоизточно царство Кандак и неговите сили имат свръхестествен характер.Подобно на много други филмови проекти в момента, работата по “Black Adam” в момента се забавя поради продължаващата пандемия от COVID-19, която също се отрази на снимките на предстоящия филм на Джонсън за Нетфликс "Red Notice" с Райън Рейнолдс и Гал Гадот.

“Black Adam” ще бъде режисиран от Жауме Колет-Сера, а Дуейн Джонсън ще влезе в главната роля на титулярния антигерой. Филмът ще бъде второто сътрудничество между Колет-Сера и Джонсън, които също са работили заедно по предстоящия приключенски филм на Disney “Круиз в джунглата”. Сценарист е Адам Щикил.

“Black Adam” е планиран да излезе по кината на 22 декември 2021.