Нов трелър на "Напред"

Добави коментар

Най-новата анимация на Дисни и Пиксар "Напред" с нов приказен трейлър!


Вече сме добре запознати с новата изключително цветна и привличаща вниманието продукция на Дисни и Пиксар - Напред. И няма да ви изненадаме, ако кажем, че най-хубавото тепърва предстои. Доказателство за това е новият, още по-впечатляващ трейлър на необикновената анимация, който успява едновременно да разкрие повече от интерсния сюжет и да предизвика още по-силно любопитство към всичко, което ни очаква.

След като двамата братя елфи рабират, че обичаният им баща им е завещал нещо необикновено, идва време той да бъде разгадан и използван по предназначение! Великото пътешествие в търсене на истини и нови хоризонти започва, а магическият подарък ще бъде водеща сила. За да им служи обаче и да сбъдне мечтата им поне за малко да се срещнат с баща си, симпатичните елфи трябва да се научат да контролират силата на мистериозното наследство. Опитите, с които успяват да върнат баща си само… наполовина и изненадващите препятствия, с които се сблъскват по пътя към истината, показват на двамата смелчаци, че първо трябва силно да повярват!Режисьор и сценарист на Напред е Дан Сканлън (Колите), а продуцент е Кори Рей. Това е и екипът, който стои зад Университет за таласъми. Музиката е на Джеф Дана (Добрият динозавър) и Михаел Дана (Животът на Пи).

Необичайният свят в новата приключенска анимация на Дисни и Пиксар Напред ще ни зарази с положителна енергия, усмивки и много хубави емоции точно на 6 март само в кината на 2D и 3D.

Напред

В центъра на сюжетната линия на Напред са двама очарователни братя елфи. Те поемат смело...

Споделете