Нов трейлър на Дюн

Добави коментар

Битката за Аракис започва в новия трейлър на "Дюн" на режисьора Дени Вилньов.

Излезе нов трейлър на "Дюн" - най-новата екранизация на класическия научнофантастичен роман на Франк Хърбърт.

Тимъти Шаламе играе Пол Атреиди, син на Дук Лито Атреиди, който е принуден да избяга в пустинята и да се съюзи с номадските племена на Дюн. Използвайки засилените си умствени способности, той в крайна сметка успява да стане техен владетел, като номадите вярват, че той е техният месия.

Ребека Фъргюсън играе майка му, лейди Джесика. Дейв Батиста се присъедини към Дюн в ролята на садистичния племенник на барон Харконен - Рабан Харконен, известен още като 'Звяра' Рабан.Стелан Скарсгорд ще влезе в ролята на един от злодеите на филма, барон Харконен. Оскар Айзък е в ролята на херцог Лито Атреидски. Зендая ще влезе в ролята на Чани, любовния интерес на Пол. Джейсън Момоа ще влезе в ролята на Дънкан Айдахо. Джош Бролин ще влезе в ролята на Гърни Халик.Хавиер Бардем ще играе Стилгар, лидера на номадските племена на планетата

Базиран на романа на Франк Хърбърт от 1965 г., филмът "Дюн" е режисиран и продуциран от Дени Вилньов по сценарий, написан съвместно от него, Джон Спайхтс и Ерик Рот. Продуценти са Кейл Бойтер, Джо Карачоло младши и Мери Парент. Носителят на "Оскар" и многократно номиниран за "Оскар" композитор Ханс Цимер (Blade Runner 2049) създава музиката.

“Дюн” се очаква по кината на 15 октомври 2021.


Дюн

филм

Епичното и емоционално заредено приключение разказва историята на Пол Атреидски, изключително умен и даровит млад...

Споделете