• 0 коментара • Кино / Кино новини

Нов трейлър на „ХИЩНИ ПТИЦИ и фантастичната еманципация на Харли Куин“

Warner Bros. публикува нов трейлър на „ХИЩНИ ПТИЦИ и фантастичната еманципация на Харли Куин“.


Новият трейлър на „ХИЩНИ ПТИЦИ и фантастичната еманципация на Харли Куин“ показа на феновете за първи път Юън Макгрегър носещ неговата култова маска на Черната маска . Въпреки че Макгрегър беше в предишния трейлър на лентата, феновете все още не са го бяха виждали в черната маска на персонажа.

Филмът се развива след като Харли Куин се разделя с Жокера и се присъединява към три супергероини - Черното канарче, Ловуващата и Рене Монтоя, за да спаси живота на малко момиче от зъл мафиотски бос.

Освен Марго Роби в ролята на Харли Куин във филма участват още Джърни Смолет-Бел в ролята на Черното канарче, Мери Елизабет Уинстед в ролята на Ловуващата, Рози Перес в ролята на Рене Монтоя и Ела Джей Баско в ролята на Касандра Кейн.

Злодеите на филма включват Юън Макгрегър като Черната маска и Крис Месина като Виктор Зсасз.

Стивън Уилямс, Дерек Уилсън, Дана Лий, Франсоа Чау, Матю Уилиг и Али Уонг също са част от актьорския състав, но техните роли все още не са обявени.

Сценарият е поверен на Кристина Ходсън, която работи по сценария на филма Batgirl след като Джос Уедън напусна проекта. Ходсън също така е сценарист на Бъмбълби. Лентата ще бъде режисирана от Кати Ян.

„ХИЩНИ ПТИЦИ и фантастичната еманципация на Харли Куин“ излиза по кината на 7 февруари 2020.

Феновете на DC могат да очакват и Жената чудо 1984 на големия екран през юни тази година.