• 0 коментара • Кино / Кино новини

Нов трейлър на Мъже в черно: Глобална заплаха

Излезе вторият трейлър на Мъже в черно: Глобална заплаха с участието на Крис Хемсуърт и Теса Томпсън.


Трейлърът предлага най-новия поглед към предстоящия научно-фантастичен шпионски филм, в който Теса Томпсън и Крис Хемсуърт са двама агенти на Мъже в черно, които са завлечени в конспирация, която засяга целия свят.

Мъжете в черно винаги са защитавали Земята от боклука на вселената. В това ново приключение те трябва да се справят с най-голямата си заплаха досега: къртица в организацията "Мъже в черно".

Във филма ще видим Крис Хемсуърт, Теса Томпсън, Ема Томпсън, Ребека Фъргюсън и Лиъм Нийсън. Хемсуърт ще играе агент Х, чаровен и забавен агент на Мъже в черно от типа Джеймс Бонд. Томпсън ще влезе в ролята на Моли, млада жена, която е наясно със съществуването на извънземни, която иска да се присъедини към организацията. Нийсън ще влезе в ролята на неназования шеф на британския клон на Мъже в черно. Ема Томпсън се завръща като агент О. Във филма участват още Кумайл Нанджани и Рафе Спал.

Новият все още неозаглавен спин-оф на Мъже в черно ще бъде режисиран от Ф. Гари Грей. Грей е режисирал филми като Италианска афера и Бандата от Комптън. Сценарият е поверен на Мат Холоуей и Арт Маркум, които преди това са написали сценария на Железният човек за Marvel.

Филмът се очаква по кината на 21 юни 2019.