• 0 коментара • Кино / Кино новини

Новата трилогия за Междузвездни войни не е свързана със сегашните истории

Риан Джонсън вече потвърди, че новата му трилогия няма да бъде свързана с сюжетните линии в текущата трилогия.

Когато Дисни и Лукасфилм обявиха, че Риан Джонсън ще създаде нова трилогия във вселената на Междузвездни войни, веднага стана известно, че тя няма да включва познатите герой.

В интервю със Screenrant, Джонсън разясни, че новата трилогия изобщо няма да бъде свързана с текущата трилогия.

На въпроса дали новата трилогия ще е свързана с Междузвездни войни 9, която Дж. Дж. Абрамс ще режисира, Джонсън поясни, че новите му филми ще бъдат съвсем отделно нещо:

“Значи, той (Абрамс) ще направи следващия епизод, последната глава от тази трилогия. И тогава аз сам, напълно отделно ще създавам нова трилогия, която няма да бъде свързана с това изобщо. Аз просто ще измисля нещо ново и ще го направя.”

Джонсън е в ранните етапи на създаване на историята си и очевидно му е предоставена пълна творческа свобода. Единственото, което знаем за новата трилогия е, че ще се върти около герои от ъгъла на галактиката, който не е бил използван досега в Междузвездни войни.

Преди новата трилогия на Джонсън да е реалност трябва да изчакаме и да видим как първият му филм за поредицата Междузвездни войни: Последните джедаи ще се приеме от феновете и критиците.