• 0 коментара • Кино / Кино новини

Нови подробности за ролята на Хейли Атуел в “Мисията Невъзможна 7”

Появиха се нови детайли около героя на Хейли Атуел в “Мисията Невъзможна 7”.


Наскоро Атуел и режисьора Кристофър Маккуари се появиха в подкаста за „Мисията Невъзможна” - “Light the Fuse”, където говориха за ролята на Атуел във филма.

Нито един от двамата не сподели никакви спойлери, но Атуел разкри: “Има неяснота ... интересното, което разглеждаме, е нейната съпротива срещу ситуация, в която се озовава. Как започва, откъде идва. Пътешествието в какво се озовава и какво се изисква от нея и къде е възможно да се озове “.

Маккуари продължи, казвайки: “За да бъде Хейли във франчайз, където други жени са били и са правили впечатление, ние си казахме, „добре не може да бъде така.“ Какво остава? Какво е уникалнотп и кое ново? Написахме сцена за това, което си мислехме, че е искрата на този герой, и това е това, което Хейли влезе и прочете. Това, което открихме е тази енергия, която Хейли има, по-специално енергия с Том... Може да се почуства и да си кажете: „Не знам какво да мисля за този човек.”Беше и официално потвърдено, че Ребека Фъргюсън, Вин Реймс и Ванеса Кърби ще се завърнат за “Мисията Невъзможна 7” и “Мисията Невъзможна 8”. Маккуари също обяви, че Лорн Балф, композитора на “Мисията Невъзможна 6”, ще се завърне и за седмата и осмата част от поредицата. Режисьорът на филма, заедно със Саймън Пег, също подсказаха, че Бенджи и другите герои ще имат сюжетна линия като Итън в “Мисията Невъзможна 6”.

Том Круз ще се върне в главната роля на Итън Хънт за предстоящите два филма, като Маккуари ще се върне да напише и режисира седмата и осмата част на поредицата. Освен Круз се ще се завърнат и Ребека Фъргюсън, Саймън Пег, Винг Реймс, Ванеса Кирби и Хенри Черни. Към тях се присъединяват Шей Уигъм, Пом Клементиев, Никълъс Холт и Хейли Атуел.

“Мисията невъзможна 7“ се очаква на голям екран на 19 ноември 2021, а “Мисията невъзможна 8“ ще излезе на 4 ноември 2022.