• 0 коментара • Кино / Кино новини

Нови снимки на Pacific Rim Uprising

Legendary Pictures и Universal пуснаха нови снимки на Pacific Rim Uprising чрез EW.


Джон Бойега играе ролята на Джейк Пентекост, някога обещаващ пилот на Jaeger, чийто легендарен баща дава живота си да осигури победата на човечеството срещу чудовищните "Kaiju". Оттогава Джейк е изоставил обучението си само, за да се забърка в престъпния подземен свят. Но когато една дори по неудържима заплаха се отприщи, разкъсва градовете и свлича света на колене, той получава последен шанс да продължи по стъпките на баща си от отчуждената си сестра - Мако Мори, която води ново поколение пилоти, които са израснали в сянката на войната. Търсейки справедливост, единствената им надежда е да се обединят заедно в глобалното въстание.

Джейк се присъединява към талантливия си съперник пилот Ламбърт и 15-годишният хакер на Jaeger Амара, защото героите на PPDC са единственото семейство, което е му останало.

Издигайки се, за да станат най-мощните сили за отбрана, която Земята някога е виждала, те ще зададат курс за едно невероятно, ново приключение в огромен мащаб.

По-рано озаглавен Pacific Rim: Maelstrom, в Pacific Rim: Uprising участват Джон Бойега, Скот Истууд , Джин Тиан, Уесли Уонг, Лили Джи и други

Филмът е режисиран от Стивън С. Денайт и е по сценарии на Дерек Конъли.

„Pacific Rim: Uprising” излиза по кината на 23 февруари 2018.