• 0 коментара • Кино / Кино новини

Нови снимки на “Уестсайдска история” на Стивън Спилбърг

20th Century Fox разкри невероятни нови снимки от римейка на “Уестсайдска история” на режисьора Стивън Спилбърг във Vanity Fair.


„Тази история е не само продукт на своето време, но това време се е върнало и е върнато с един вид социална ярост“, казва Спилбърг за Vanity Fair .


”Наистина исках да разкажа за това пуерториканско, нюориканско преживяване на миграцията в тази страна и борбата за изкарване на прехраната и раждането на деца и борбата срещу препятствията на ксенофобията и расовите предразсъдъци. “


Ансел Елгорт и Рейчъл Зеглер играят във филма заедно с Ариана ДеБоз, Ана Изабел, Кори Стол, Брайън д'Арси Джеймс, Къртис Кук и носителка на наградата Оскар Рита Морено, която играе Валентина и също така е един от изпълнителните продуценти на филма.В историята, вдъхновена от Ромео и Жулиета развиваща се в 50-те години на миналия век, Тони се влюбва в Мария, по-малката сестра на Бернардо, лидер на пуерториканска банда, известна като Акулите ... и конкурентите на Джетс в Уестсайд.Номинираният за „Оскар” сценарист и носител на наградата Пулицър - Тони Кушнере написал адаптацията на музика, първоначално написана от Артър Лорантс, с текстове на Стивън Сондхайм и музика от Леонард Бърнстейн.“Уестсайдска история” се очаква по кината през декември.