• 0 коментара • Кино / Кино новини

Нови снимки от Рамбо 5 показват приемното семейство на Рамбо

Силвестър Сталоун разкри първи снимки на осиновеното семейство на Рамбо в Рамбо V.


Наскоро, Рамбо V: Последна кръв завърши работата на снимачната площадка. Силвестър Сталоне споделя много снимки от продължението на акаунта си в Instagram и сега разкрива първия поглед върху "осиновеното" семейство на Рамбо, Мария (Адриана Бараза) и Габриела (Ивет Монреал). Отвличането на Габриела е в основата на сюжета на лентата.Предишният филм за Рамбо завърши с героя завръщащ се у дома след като прекарва десетилетия в самоналожено изгнание. В Рамбо V той работи с коне в семейната си ферма, когато отвличане го кара да отиде на спасителна мисия в Мексико. По време на неговото приключение той ще си партнира с репортер, игран от Пас Вега, чиято сестра също е отвлечена, но Рамбо ще открие, че възраст е намалила част от смъртоносните му умения.

След излизането на Крийд 2, Сталоун публикува емоционално сбогом с героя на Роки Балбоа и заявява, че той официално се е оттеглил от ролята. Рамбо V има всички белези да е последното сбогом на Рамбо, и дори има вероятност персонажът да не оцелее.

Рамбо V се очаква по кината през 2019 и ще бъде режисиран от Адриан Грюнберг. Освен Сталоун в актьорския състав участват Ивет Монреал, Адриана Бараза, Пас Вега, Серхио Перис-Менчета и Диана Бермудез.

Силвестър Сталоун за пръв път участва като Джон Рамбо през 1982 в Първа кръв, която в днешните долари печели над 320 милиона долара. Продължението, Рамбо: Първа кръв, втора част, излиза през 1985 и почти утроява печалбата на първия филм. Рамбо Част III излиза през 1988, но не се справя особено добре в бокс офиса, а четвъртия филм, Рамбо през 2008, едва събира 100 милиона долара.