• 0 коментара • Кино / Кино новини

Новият филм на Тарантино няма да бъде за Чарлз Менсън

Деветият филм на Куентин Тарантино, за който се смяташе, че ще разкаже историята на Чарлз Менсън, изобщо не е за Чарлз Менсън, сподели режисьора.


В момента Тарантино се опитва да намери ново студио за проекта, след като прекъсна връзките си с компанията Weinstein сред скандала с Харви Уайнстайн.

В същото време режисьорът се опитва да привлече големи звезди като Леонардо Ди Каприо, Брад Пит, Марго Роби, Дженифър Лоурънс и Самуел Л. Джаксън.

В интервю за IndieWire Тарантино поясни, че Чарлс Менсън няма да бъде централна фигура в новия филм. Той иска новия му филм да покаже същността на цялата 1969 г., всичко, което се случва по това време - включително и Менсън.

Това се потвърждава и от предишните слухове, който предполагаха, че Менсън всъщност няма да бъде фокусът на новия филм, а ще бъде просто страничен герой, подобно на Хитлер в Гадни копилета. Най-известната жертва на Менсън, Шарън Тейт също ще се появи във филма, и вероятно ще бъде изиграна от Марго Роби.

Този проект на Тарантино ще бъде неговият девети игрален филм. Режисьорът твърди, че ще се оттегли от създаването на филми след номер 10 (макар че би могъл да преосмисли това ако има възможност да режисира Стар Трек).