• 0 коментара • Кино / Кино новини

Новият шпионски филм на Кристофър Нолан вече има заглавие

Снимките на новият филм на Кристофър Нолан вече започнаха и филмът най-накрая получи официално заглавие.


Заглавието на филма ще е Tenet и той ще бъде международен шпионски трилър. Лентата ще бъде снимана в седем държави.

Повечето от новините около проекта до сега бяха свързани почти изцяло с актьорския състав. Първо беше обявено присъединяването на Джон Дейвид Уошингтън в главната роля. Малко по-късно към него се присъединиха Робърт Патинсън и Елизабет Дебики в главната женска роля. Другите поддържащи роли са поверени на Арън Тейлър-Джонсън, Майкъл Кейн, Кенет Брана, Клеманс Поези и Димпъл Кападия.

Актьорският състав изглежда изключително обещаващ. Нолан е събрал много интересна група актьори пълна както с изгряващи звезди така и с ветерани в киноизкуството. Дори без да знаем детайли около ролите им е почти сигурно, че този шпионски трилър от Нолан ще бъде нещо, което не трябва да се пропуска.

Международният шпионажа е вероятно само началото на това, което ще стане Tenet. Има слухове, че филмът включва пространствено-времевия континуум в някаква форма, а това би било съвсем в стилът на Нолан.

Нолан ще режисира от собствения си сценарий и ще използва микс от IMAX и 70mm филм, за да донесе историята на големия екран.

Tenet първият филм на Нолан, след номинираната за Оскар военна драма "Дюнкерк". Този филм беше огромен хит в боксофиса, събирайки 526 милиона долара от продажби на билети по целия свят. Той също така печели първата номинация за Оскар за най-добър режисьор на Нолан . Другите творби на Нолан включва и трилогията „Черният рицар“, “Мементо”, “Престиж” „Генезис“ и „Интерстелар“.

Tenet се очаква на големият екран на 17 юли 2020.