• 0 коментара • Кино / Кино новини

Официално: Том Круз ще снима в Космоса

Манифестът на Международната космическа станция за 2020-2023 показва, че Том Круз официално се отправя в Космоса, за да заснеме новия си екшън-приключенски филм.


По-рано тази година беше разкрито, че Круз работи заедно с Илон Мъск и НАСА, за да заснеме нов филм в Космоса. Въпреки че предстоящият проект все още няма заглавие, Круз води преговори с програмата на Мъск SpaceX, както и с НАСА, за да направи първия филм, заснет в Космоса. Въпреки че това съобщение беше посрещнато с ентусиазъм за неговия новаторски характер, но до днес не се знаеше много за проекта.
Официалният Twitter на Space Shuttle Almanac, който следи всички истории, свързани с Космоса, потвърди, че проектът на Круз е ще се случи. Туитът c е придружен от изображение, показващо манифеста на Международната космическа станция за следващите три години. По-конкретно, октомври 2021 е отбелязан с „Туристически полет на Space X Crew Dragon Axiom“, с Майкъл Лопес-Алжир, Круз и Дъг Лиман, потвърдени на борда.

Те подчертава, че командирът Майкъл Лопес-Алегрия, който държи два рекорда на НАСА за космически разходки, ще управлява космическата станция Аксиом на туристическата мисия. Освен това манифестът показва, че остава да се запълни едно място в туристическия полет; докато не е ясно кой ще заеме това място, мястото вероятно е запазено за друг продуцент или оператор, за да се гарантира, че заснемането върви гладко.