• 0 коментара • Кино / Кино новини

Осем нови актьори се присъединяват към новия филм на Тарантино

Към Имало едно време в Холивуд се присъединяват Люк Пери, Деймиън Люис, Дакота Фанинг и други.


Деймиън Люис, Люк Пери, Емил Хирш, Дакота Фанинг, Клифтън Колинс, Кейт Джеферсън и Никълъс Хамънд се присединяват към Леонардо Ди Каприо, Брад Пит, Марго Роби, Бърт Рейнолдс, Тимоти Олифант, Майкъл Мадсън и Тим Рот в Имало едно време в Холивуд.

Люис ще влезе в ролята на емблематичния актьор Стив Маккуин; Фанинг ще влезе в ролята на Squeaky Fromme, член на култа на Менсън, който по-късно се опитал да убие президента; Хамънд ще влезе в ролята на режисьора Сам Уанамайкър; и Хирш ще е Джей Себринг, холивудски фризчор, който е една от четирите жертви на убийството на Тейт. Перие влезе в ролята на Скоти Лансър, Колинс е Ernesto The Mexican Vaquero, а Кийт Джеферсън е Land Pirate Keith.


Вижте още: Брад Пит и Леонардо Ди Каприо в новия филм на Тарантино


Имало едно време в Холивуд ще се развива в Лос Анджелис през лятото на 1969 и ще се фокусира върху телевизионен актьор, който е участвал в хитов сериал и сега търси начин да се завърне във филмовия бизнес. Неговият помощник - който е и негов каскадьор, иска същото. Ужасяващото убийство на Шарън Тейт и четирима от нейните приятели от култа на последователите на Чарлз Менсън служи като фон за основната история.

Имало едно време в Холивуд ще излезе по кината на 9 август - 50-годишнината от убийството на Шарън Тейт.