• 0 коментара • Кино / Кино новини

Отмъстители: Краят детронира Аватар

Марвел анонсира повече от вълнуващи новини на Comic-Con International в Сан Диего този уикенд.


След десет дълги години ОТМЪСТИТЕЛИ: КРАЯТ детронира дългогодишния най-касов филм АВАТАР и заслужено се възкачи на върха на боксофис класацията като филм No 1 за всички времена с приходи от 2.79 милиарда щ.д. Новината беше съобщена лично от шефа на Марвел Кевин Файги на международния форум Comic-Con в Сан Диего този уикенд. „Огромни поздравления на екипите на Marvel Studios и Walt Disney Studios и огромно „благодаря“ на феновете по света, които донесоха този исторически успех на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: КРАЯТ“, сподели в специално съобщение Алън Хорн, главен творчески директор на Disney Studios.

„Разбира се, влиянието на АВАТАР на Джеймс Камерън продължава да е все така силно и невероятните резултати и на двете продукции само показват силата на филмите да вълнуват и сближават хората. Талантливите създатели и на двата свята имат още много какво да покажат и очакваме с нетърпение да видим бъдещето и на Киновселената на Марвел, и на Пандора,“ допълни Хорн.

Това съвсем не е единствената голяма новина от Comic-Con International, който се проведе в Сан Диего този уикенд. Лично Кевин Файги представи бъдещето на Киновселената на Марвел, която навлиза в своята Фаза IV и ще даде на феновете повече отколкото някога са мечтали.

Във фаза 4 на вселената на Марвел през 2020 и 2021 ще видим “Черната вдовица”, Eternals, “Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена”, “Доктор Стрейндж 2” и “Тор 4”.