Пати Дженкинс ще режисира следващия филм за „Междузвездни войни“

Добави коментар

Следващият филм в света на „Междузвездни войни“, озаглавен „Rogue Squadron“, ще бъде режисиран от Пати Дженкинс.

Докато феновете с нетърпение очакват “Жената чудо 1984” Пати Дженкинс гледа към звездите. Официално бе обявено по време на презентацията за Деня на инвеститорите на Дисни, че тя ще застане начело на „Rogue Squadron“ за Lucasfilm.

Във видео, публикувано в Twitter, Дженкинс каза, че използва баща си пилот на изтребител като вдъхновение за проекта и от доста време иска да направи "най-великия филм на изтребители, правен някога".

„Rogue Squadron“ ще бъде следващият филм в света на „Междузвездни войни“, който ще излезе по кината, а също така ще отбележи първия игрален филм от дългогодишната поредица, режисиран от жена.

Историята ще представи ново поколение пилоти на звездни изтребители, докато печелят крилата си и рискуват живота си в раздвижващо, високоскоростно пътешествие, което ще пренесе сагата в бъдещата ера на галактиката

Rogue Squadron е група от пилоти на X-wing, създадена от Люк Скайуокър по време на Галактическата гражданска война. Името на групата е от части вдъхновено от Rogue One, екипа в сърцето на„Rogue One: История от Междузвездни войни“, който открадна плановете за Звездата на смъртта. Този произход на концепцията трябва да постави филма на Дженкинс във ерата на оригиналната трилогията или малко след това, но това в момента е непотвърдено. Възможно е версия на екипа да е продължила да съществува и до формирането на Новата република, позволявайки на Rogue Squadron да се проведе около или след събитията на най-новата трилогията.

“Rogue Squadron” с очаква по кината по Коледа през 2023.

Star Wars: Rogue Squadron

Филм в света на „Междузвездни войни“

Историята ще представи ново поколение пилоти на звездни изтребители, докато...

Споделете