• 0 коментара • Кино / Кино новини

Педро Паскал и неговата версия на Максуел Лорд в „Жената чудо 1984“

Актьорът Педро Паскал сподели, че неговата интерпретация на героя ще подчертае алчността на осемдесетте.


„Жената чудо 1984“ не само ще разкаже историята на амазонската принцеса от Първата световна война до 80-те години, но и ще се възползва от тази нова обстановка, за да въведе два нови злодеи в света на Диана: Максуел Лорд (Педро Паскал) и Барбара Минерва (Кристен Уиг).

Докато ролята на Барбара Минерва във филма за момента изглежда ясна и нейното превъплъщение от непохватната колежка на Даяна до опасния злодей, известен като Cheetah е неизбежна. Каква е целта на Максуел Лорд в сюжета на филма е все още мистерия. Още от самото начало ролята на Паскал беше пазена в тайна.

От първия път, в който Пати Дженкинс сподели снимка на актьора във филма, феновете започнаха да спекулират кой може да играе. Скоро след това слуховете започнаха да се въртят, че той ще влезе в ролята на Максуел Лорд - мощен бизнесмен в комиксите. Сега, когато това е потвърдено, всички се интересуват как той се вписва в „Жената чудо 1984“.В ново интервю с EW, Педро Паскал каза, че интерпретацията му за злодея ще се съсредоточи върху амбицията на 80-те години.

„Макс е продавач на мечти. Това е този персонаж, който обхваща част от епохата, която е, знаете, „вземете каквото искате, както можете. Имате право на това! и на всяка цена “, каза актьорът. "В крайна сметка това, което представлява, е голяма част от нашата култура и този вид наглост, показва алчността."
„Това е алчност, разбира се. Но става въпрос и за “Как да бъдеш най-доброто си аз? Как да печелиш?” Така той определено е лицето на тази версия на успеха“, споделя актьорът.

Първият филм „Жената чудо“ изправи Даяна лице в лице с ужасите на войната, така че има смисъл, нейното продължение да постави Амазонка срещу едно от най-лошите лица на капитализма и консуматорството.Гал Гадот се завръща като легендарния воин, който се озовава в разгара на Студената война. Кристен Уиг играе Барбара Ан Минерва, британски археолог, който се превръща в Cheetah, докато Педро Паскал играе Макс Лорд, двама от най-известните врагове на Жената-чудо. Робин Райт и Кони Нелсън се завръщат към своите роли съответно на амазонките Антиопа и Иполита. Крис Пайн също се завръща в ролята на Стив Тревър, който за последно видяхме в експлозия в самолет.

Пати Дженкинс, която режисира на “Жената-чудо”, се завръща да напише и режисира “Жената-чудо 1984”.

“Жената-чудо 1984” излиза по кината на 5 юни 2020.