• 0 коментара • Кино / Кино новини

Питър Динклидж и Джейсън Момоа във филм за вампири

Актьорите от “Игра на тронове” Петър Динкладж и Джейсън Момоа ще участват в вампирското екшън-приключение “Good Bad & Undead”.


Момоа влезе в ролята на Хал Дрого в първия сезон на хитовото шоу на HBO, докато Динкладж изигра любимия герой на фенове Тирион Ланистър. Сега двамата ще участват в нов общ проект - “Good Bad & Undead”.

В “Good Bad & Undead”, Динкладж ще влезе в ролята на Ван Хелсинг, последен в дълга редица ловци на вампири. Той влиза в несигурно партньорство с вампир (Момоа), който е дал обет никога повече да не убива. Заедно те започват да мамят от град на град, като Ван Хелсинг се преструва, че побеждава вампира за пари. Но когато за вампира се предлага огромна награда, всичко в този опасен свят, пълен с чудовища и магия, вече е след тях. Филмът е описван като „Среднощно препускане“ в света на Намерението е Midnight Run в свят на Брам Стокър.Филмът е базиран на оригинална идея на Марк Суифт и Дамиан Шанън (“Петък 13-и”, “Фреди срещу Джейсън”) и ще бъде режисиран от Макс Барбаков (“Palm Springs”).

След края на ролята му в “Игра на тронове”, Момоа се появи на големия екран като Аквамен както в соловия му филм през 2018, така и в “Лигата на справедливостта”. Той също ще участва предстоящата адаптация на “Дюн” на Дени Вилньов. Наскоро Динкладж изигра Айтри “Отмъстителите: Война без край” и участва в „ I Think We're Alone Now” и “My Dinner with Hervé”.