• 0 коментара • Кино / Кино новини

Последен трейлър на „Х-Мен: Тъмния феникс“

Новият трейлър на „Х-Мен: Тъмния феникс“ загатва за края на поредицата Х-Мен и новооткритата сила на Джийн Грей (Софи Търнър). Част от трейлъра е посветена на това как точно Джийн получава силата на Тъмния феникс и как тя се променя благодарение на нея. Вижте пълния трейлър по-долу:


В Тъмния феникс X-Men са изправени пред най-страшния си и силен враг: един от тях, Джийн Грей. По време на спасителна мисия в космоса Джийн е почти убит, когато е ударен от мистериозна космическа сила. След като се завръща у дома, тази сила не само я прави безкрайно по-мощна, но и много по-нестабилна. В борбата си с това същество вътре в нея, Джийн разгръща своите сили по начини, които тя нито може да разбере, нито да удържи.

Когато Джийн излиза извън контрол и наранява най-обичаните от нея, тя започва да унищожава всичко, което държи X-Men заедно. Сега, когато това семейство се разпада, те трябва да намерят начин да се обединят - не само за да спасят душата на Джийн, но и за да спасят планета от извънземни, които искат да използват тази сила и да управляват галактиката.

Саймън Кинберг прави своя режисьорски дебют. За „Х-Мен: Тъмния феникс“ се завръщат Дженифър Лоурънс, Никълъс Холт, Александра Шип, Тий Шеридан (Циклопс), Коди Смит-Макфий, Софи Търнър и Евън Питърс.

Не пропускайте "Х-Мен: Тъмния феникс" в кината от 7 юни на 3D, IMAX 3D, 4DX и Dolby ATMOS.