• 0 коментара • Кино / Кино новини

Приключиха снимките на „G.I. Joe: Змийски очи“

Хенри Голдинг потвърди, че снимките на „G.I. Joe: Змийски очи“ са приключили.


Хенри Голдинг, който влиза в ролята на титулярния нинджа-командос, публикува снимка в Instagram, на която държи филмова клапа. Самата клапа е подписана от членовете на екипа на филма.

".. И ТОВА Е, края на основните снимки на „G.I. Joe: Змийски очи“, дами и господа", пише Голдинг. "Какъв екип само имахме, Ванкувър + Япония, вие бяхте неудържим. Благодаря ви за всеотдайността, този филм ще надмине всички очаквания.”


Снимките се проведоха предимно във Ванкувър, Канада и Япония. Голдинг публикува подобна снимка в началото на снимките, показвайки Змийски очи, приближаващ се до нинджа храм. Филмът е предназначен да покаже как Змийските очи се присъединиха към нинджа клана Арашикаге, както и неговото съперничество с Storm Shadow и как той става член на G.I. Joe.

Филмът е базиран на героя на Змийски очи от G.I. Joe комиксите и неговия произход. Героят е ключов член на G.I. Joe. Той е умел боец и оръжеен майстор с трагична лична история. Робърт Швенке ще режисира филма, а Евън Спилиотопулос ще напише сценария.Заедно с Голдинг в “G.I. Joe: Змийски очи” ще участват още: Самара Уивинг в ключовата роля на Скарлет, традиционно червенокосата контраразузнавачка, която е първата женска фигура от обновената линия играчки G.I. Joe през 80-те години. Персонажът има уникална връзка със Snake Eyes и често си партнира с него. Андрю Коджи ще влезе в ролята на Storm Shadow - нинджа, който е едновременно кръвен брат и смъртен враг на Змийски очи. Ико Уайс ще изиграе Hard Master, учителя на Змийски очи, който е майстор на мечовете. Урсула Корберо ще се преобрази в злия агент Баронесата.

“G.I. Joe: Змийски очи” се очаква по кината през октомври 2020.