• 0 коментара • Кино / Кино новини

Приключиха снимките на “Отряд самоубийци 2”

Джеймс Гън сподели в Instagram, че основните снимки на “Отряд самоубийци 2” са завършени, благодари на актьорския състав и снимачния екип за тяхната упорита работа.


Гън публикува изображение, показващо логото на “Отряд самоубийци 2” над снимка на пълния актьорски състав и снимачния екип.“И край за “Отряд самоубийци 2”. Баща ми почина две седмици преди да започнем снимките, а куче ми почина две седмици преди края им. Това беше тежък период в живота ми и въпреки това най-пълноценното време, което някога съм преживявал докато правя филм. Професионализмът, талантът, състраданието и добротата на този актьорски състав и екип ме вдъхновяват всеки ден. Благодаря на всички, които свързани с този филм, във всеки етап на развитие, във всеки отдел - от сърце съм благодарен за всички вас. Заради вас правя филми.”

“Отряд самоубийци 2” служи като продължение на “Отряд самоубийци”, който излезе през 2016 и се очаква да бъде продължение на събитията в киновселената на DC.След като е уволнен от “Пазители на Галактиката 3” на Marvel за някои неподходящи туитове, които е написал преди години, Гън пое филма на DC като свой следващ проект. Оттогава Марвел отново нае Гън да напише и режисира “Пазители на Галактиката 3”, но той няма да почне работа по проекта на Дисни докато не завърши “Отряд самоубийци 2”.

Джай Кортни, Виола Дейвис, Джоел Кинаман и Марго Роби се завръщат за "Отряд самоубийци 2”. Към тях се присъединяват Идрис Елба, Джон Сина, Натан Филион, Майкъл Рукър, Дейвид Дастмалхиян, Питър Капалди, Хоакин Косио, Даниела Мелчиър, Стив Ади и други. Джеймс Гън режисира филма по свой сценарий.

"Отряд самоубийци 2” се очаква по кината на 06 август 2021. Преди него в света на DC ще можете да видите “Жената-чудо 1984“ от 5 юни 2020 и The Batman от 25 юни 2021 по кината.