• 0 коментара • Кино / Кино новини

Продължението на Фантастични животни и къде да ги намерим разкрива нови герои

Pottermore разкри нови герои и актьори, които ще видим в продължението на Фантастични животни и къде да ги намерим, включително Никълъс Фламел


Никълъс Фламел, който първоначално е споменат в Хари Потър и Философския камък, ще се появи в новия филм. Фламел, познат в света на Хари Потър като алхимик, който откри Еликсира на живота (на базата на истински алхимик със същото име), ще бъде изигран от актьора Бронтис Йодоровски.

Към актьорския състав се присъединяват още Волф Рот в ролята на Спилман; Виктория Йейтс като Бъти; Дерек Риддъл като Торкил Травърс; Попи Корби-Туч като Розиер. Актьорът и комикът Джесика Уилямс и Фиона Глоскот също ще участват във филма, но техните роли не са разкрити.

Режисьор на Фантастични животни и къде да ги намерим 2 е Дейвид Йейтс. Еди Редмейн се завръща в ролята на магизологът Нют Скамандър, заедно с Катрин Уотърстън в ролята на Тина Голдстин, Алисън Судол в ролята на нейната сестра, Куини Голдстин и Дан Флегър в ролята на Джейкъб Ковалски. Джони Деп, който се появи за кратко в ”Фантастични животни и къде да ги намерим" в ролята на Гелърт Гриндълуолд, ще се завърне ролята на могъщия тъмнен магьосник. Джуд Лоу поема ролята на Албус Дъмбълдор. Езра Милър отново ще влезе в ролята на Креденс. Във филма участват още Зое Кравиц в ролята на Лета Лестранж, Калъм Търнър в ролята на брата на Нют Скамандър, Клаудия Ким, Уилям Надилам, Ингвар Сигурсон, Ингвар Сигурсон и други.

Филмът се развива през 1927, няколко месеца следкато Нют помага да разкрие и залови тъмния магьосник Гелърт Гриндълуолд. Както обеща Гриндълуолд успява да избяга и да събере още последователи за своята кауза - да издигне магьосници над всички не-магически същества. Единственият, който може да го спре е магьосникът, който някога е бил най-добрият му приятел, Албус Дъмбълдор. Но Дъмбълдор има нужда от помощта на магьосника, който е успял да осуети плановете на Гриндълуолд преди, бившия му ученик Нют Скамандър. Приключението отново ще събере Нют, Тина, Куини и Джейкъб, но мисията ще тества лоялността им. Те ще бъдат изправени пред нови опасности във все по-несигурния и разделен магьосническия свят.

Фантастични животни и къде да ги намерим 2 ще излезе по кината на 16 ноември 2018.