• 0 коментара • Кино / Кино новини

Първа снимка на Педро Паскал в Жената Чудо 1984

Режисьорката Пати Дженкинс разкрива нова снимка от Жената Чудо 1984, която показва героя на Педро Паскал в дългоочакваното продължение.


Въпреки че все още не са разкрити подробности за това кой ще играе Паскал, неговият герой определено се вписва в темата на 80-те.

Когато за първи път бе обявено, че Паскал се присъединява към Първа снимка на Педро Паскал в по-рано тази година, героят на актьора беше описан като "ключова роля" във филма. По-нататъшни конкретни подробности за това кой точно ще играе са оскъдни, въпреки че един слух твърдеше, че Паскал играе "бог в маскировка", подобно на Дейвид Теллис в първия филм, който се оказа Арес - основен обрат в третото действие на Жената Чудо. Има и теория, че Паскал играе мъжка версия на Cheetah във филма DC Comics.Жената чудо 1984 ще бъде режисирана от режисьора на първия филм - Пати Дженкинс. Сценария е написан от Пати Дженкинс, Джеф Джонс и Дейв Калахам.

Гал Гадот и Крис Пайн се завръщат в ролите на Жената чудо и Стив Тревър. Кристен Уиг ще влезе в ролята на Cheetah. Педро Паскал, известен с ролите си в Игра на тронове и Наркос, също е част от актьорския състав на Жената чудо 1984, но героят му все още се пази в тайна. Участват още Наташа Ротуел, Рави Пател и Габриела Уайлд

Жената чудо 1984 се очаква по кината през 2019.