Първа снимка на Живият хаос

Добави коментар

Първа снимка на Том Холанд в ролята на Тод Хюит и Дейзи Ридли в ролята на Виола Ийд от снимачната площадка на Живият хаос в Монреал.


Живият хаос е адаптацията научно на фантастичния трилър „Живият хаос“, на Патрик Нес. Трилогията „Живият хаос“ включва книгите “Не пускай ножа”, “Въпросът и Възражението” и “Чудовищата на войната”.

Синопсис на поредицата „Живият хаос”:

Тод Хюит е последното момче в Прентистаун. Но град Прентистаун е необикновен град – там всеки може да чува мислите на другите като един непрекъснат, всеобхващащ, безспирен Шум. Няма лични мисли. Няма тайни. А дали? ... Един месец преди рождения ден, който ще го направи мъж, Тод внезапно се натъква на място, на което цари пълна тишина. Което е невъзможно. Жителите на Прентистаун са го лъгали. И сега той трябва да бяга... Невероятно силна, вълнуваща и спираща дъха, „Живият Хаос“ е история за непоколебимостта и опасните избори на израстването.

IMDB синопсис:

В Прентистаун, Тод Хюит е отгледан да вярва, че Spackle са пуснали микроб, който убива всички жени и отприщва "Шумът" върху останалите мъже. След като намират парче мълчание в блатото, неговите сурогатни родители му казват, че трябва да бяга и му оставят само карта на Новия свят, съобщение и много въпроси без отговор. Той скоро открива, че източника на тишината е момиче на име Виола. Двамата трябва да предупредят входящ кораб със заселници, докато Кмета Прентис подготвя армия за война.

Сценарият на „Живият хаос” премина през няколко чернови, като най-новата версия е написана от Чарли Кауфман и Джейми Линден. Адаптацията на трилогията на Патрик Нес ще бъде режисирана от Дъг Лиман. Във филма участват Том Холанд в ролята на Тод Хюит и Дейзи Ридли в ролята на Виола Ийд. Мадс Микелсен, също участва във филма в ролята на злодея Кмета Прентис. Ник Джонас ще влезе в ролята на Дейви Прентис.

„Живият хаос” се очаква по кината 1 март 2019.

Живият хаос

Деспотичен свят, където няма жени и всички живи същества, може да чуят мислите на всеки...

Споделете