• 0 коментара • Кино / Кино новини

Първа снимка от “G.I. Joe: Змийски очи”

Хенри Голдинг сподели първото изображение от предстоящия “G.I. Joe: Змийски очи”.


Голдинг публикува снимката в своя Instagram профил, заедно с надписа: "Защото днес е рожденият ми ден и играя Змийски очи... Ето ви първия поглед".

Черно-бялото изображение показва Голдинг в главната роля, въоръжен и вървящ по стари каменни стъпала. Снимката показва само гърба на героя, макар че изглежда има и други хора, които стоят на върха на стъпалата.Снимките на филма започнаха в Токио, Япония в началото на миналия месец.

Филмът е базиран на героя на Змийски очи от G.I. Joe комиксите и неговия произход. Героят е ключов член на G.I. Joe. Той е умел боец и оръжеен майстор с трагична лична история. Робърт Швенке ще режисира филма, а Евън Спилиотопулос ще напише сценария.

Заедно с Голдинг в “G.I. Joe: Змийски очи” ще участват още: Самара Уивинг в ключовата роля на Скарлет, традиционно червенокосата контраразузнавачка, която е първата женска фигура от обновената линия играчки G.I. Joe през 80-те години. Персонажът има уникална връзка със Snake Eyes и често си партнира с него. Андрю Коджи ще влезе в ролята на Storm Shadow - нинджа, който е едновременно кръвен брат и смъртен враг на Змийски очи. Ико Уайс ще изиграе Hard Master, учителя на Змийски очи, който е майстор на мечовете. Урсула Корберо ще се преобрази в злия агент Баронесата.“G.I. Joe: Змийски очи” е един от най-рисковите залози в бокс офис, който Paramount прави тази година, заедно “Соник: Филмът” и закъснялото продължение с участието на Том Круз - “Топ Гън: Маверик

“G.I. Joe: Змийски очи” се очаква по кината през октомври 2020.