• 0 коментара • Кино / Кино новини

Първа снимка от снимачната площадка на Джуманджи 3

Първата снимка от снимачната площадка на Джуманджи 3 събира отново Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Джак Блек и Карън Гилън.


Снимката беше споделена в Twitter профила на продуцента на Джуманджи 3 - Хирам Гарсия. Тя ни показва Джонсън, Харт, Блек и Гилън в средата на пазара от Джуманджи: Добре дошли в джунглата.

Гарсия включи и надпис, който загатва за празничната премиерна дата на филма: "Бандата се завръща! Това е любимият ви отбор! Въпреки че някои неща не са такива, каквито изглеждат. Затова затегнете коланите защото скоро ще играем, когато съвсем нов Джуманджи ще излезе през празниците!

След като ни посрещнаха в джунглата преди две години, Sony връща публиката в отново в джунглата за предстоящата трета част в своя изключително успешен приключенски франчайз Джуманджи.

Продължението на Джуманджи: Добре дошли в джунглата от 2017 е написано от Скот Розенберг и Джеф Пинкър. Режисьорът на предишния филм, Джейк Касдан се връща в режисьорския стол за новата част.

В допълнение към завръщащия се актьорски състав на Дуейн Джонсън, Карън Гилън, Кевин Харт, Джак Блек, Алекс Улф , Мадисън Исеман, Сер'Дариус Уилям Блейн, Морган Търнър , Ник Джонас и Рис Дарби. Във филма ще участват още Дани Де Вито, Awkwafina, Дани Глоувър и Дания Рамирес.

Джуманджи 3 се очаква на големия екран през декември 2019.