• 0 коментара • Кино / Кино новини

Първи реакции от „Джон Уик 3”

Първите реакции от „Джон Уик 3” вече са в Twitter и изглежда филмът ще бъде още една забавна, изобретателна и пълна с екшън среща с известния наемен убиец.


Въпреки че „Джон Уик 3” има още няколко седмици преди да излезе на големия екран, ранните реакции вече са в социалните медии. Общият консенсус изглежда е, че третата част е също толкова вълнуваща, колкото първите две.

Ето какво казват хората за „Джон Уик 3” в социалните медии:


“Имах достатъчно късмет, да хвана прожекцията на Джон Уик 3 по-рано и мога да потвърдя, че всичко е толкова страхотно, колкото се надявате! Що се отнася до екшъна той е най-добрия във франчайза с голям микс от пистолети и ръкопашен бой.”

- Джош Тапиа, Screen Junkies


“Чисто висцерално кино. След драматичната експанзия на света в 2, 3 се връща към по-малка, вълнуваща история, изпълнена с оставащ ви без дъх, чупещ костите екшън и дори няколко смешни моменти. Потях се още на 30-та минута. Този филм е Върхът.”

- Хоаи-Тран Буи, SlashFilm


„Джон Уик 3 е страхотен. Някои от екшън сцените са толкова безумни, че ще се чудите как са ги снимали, режисьорът Чад Стаелски и екипът му. Казвайки това, сцената с Хали Бери, Киану Рийвс и кучето, може би ми е любима. Чакайте само да я видите. Особено ако обичате кучета.

- Стив Уайнтрауб, Collider


Изпълнен с изобретателни сцени и брутални убийства, като същевременно предоставя нови аспекти на сложната митология на подземния свят, които феновете на франчайза обичат, Джон Уик 3 ще задоволи феновете на франчайза.

- Джим Вейвода, IGN Movies


О, и Джон Уик 3 е друго прекрасно и изобретателно екшън произведение. Мисля, че Джон Уик 2 е "по-добър" филм, но този е изцяло забавен и жива видео игра. Киану Риивс отново е природна сила. Той изглежда на възрастта си, което допринася за патоса.

- Скот Менделсън, Форбс


Ако искате още Джон Уик, Джон Уик 3 определено оправдава очакванията. Още луди битки (сцените в Казабланка, О Боже Мой), повече митология, повече кучета (голям плюс!).

- Тери Шварц, IGN MoviesДжон Уик 3 продължава да гради върху митологията на поредицата и има някои от най-готините екшън сцени и най-запомнящите се странични герои от цялата поредица. Не съм сигурен за всичко, което са добавили, и някои неща ще бъдат спорни (без спойлери). Но като цяло това е още Джон Уик.

- Майк Ружо, IGN MoviesСледвайки събитията от втория филм, нещата се обръщат за Джон Уик (Киану Рийвс) като този път, той е този, който бива преследван. След като наруши правилата на „Континентал”, убивайки човек на територията на „Континентал”, на главата му е била поставена награда и той е лишен от защитата, предоставена му от организацията. Тъй като няма към кой да се обърне, Джон Уик ще бъде принуден да се обърне към неочаквани съюзници и да разчита отново на смъртоносните умения, които го правят легенда. Филмът вижда завръщането на Иън Макшейн, Лорънс Фишбърн и Ланс Редик. Към тях ще се присъединят нови допълнения, изпълнявани от Анжелика Хюстън, Азия Кейт Дилън и Хали Бери.

„Джон Уик 3” идва в кината на 17 май.