• 0 коментара • Кино / Кино новини

Първи реакции от „Отмъстителите: Краят“

Ранните реакции от страна на критиците показват, че „Отмъстителите: Краят“ оправдава очакванията.


Премиерата в понеделник вечерта в центъра на Лос Анджелис беше първия път, когато публиката видя филма на Marvel, и първите реакции вече са в Twitter. Имайте предвид, че това са само реакции от социалните медии и не трябва да се приемат като рецензии.

Ето какво казват хората за „Отмъстителите: Краят“ в социалните медии след първите прожекции:„Отмъстителите: Краят“ е всичко, което искате да бъде и още… Перфектно отражение на последните 11 години, които изплащат всичко по възможно най-добрия начин. Без съмнение моят нов любим филм във вселената на Марвел .
- Ерик Айзенберг, CinemaBlend


Отмъстителите: Краят“ е изключително удовлетворяващ край, не само за „Отмъстителите: Война без край“, но и за всички филми до момента.
- Анджи Хан, Mashable


Изненадващ е по-начини, които никога не съм очаквал и е удовлетворяващ по-начин, от който не знаех, че имам нужда. Това е най-добрият подарък за феновете на вселената на Марвел. Много е дълъг и има някои проблеми, но беше всичко, за което се надявате и повече.
- Жермен Лусие, io9.com


Не знам как някой фен на Марвел може да излезе от „Отмъстителите: Краят“ разочарован. Филмът е пълен с невероятни сцени и много моменти между героите, които ви оставят да искате още и още. Епичен завършек на 10 години филми на Марвел. Благодаря на всички, които са работели по вселената на Марвел.
- Стив Уайнтрауб, Collider


Невероятен е. Безмълвен съм.
- Райън Паркър, The Hollywood Reporter


Не вярвам, че за този филм е възможна хипербола. Това е най-добрият филм на Marvel по всеки възможен начин и думите не могат да опишат колко епичен е. И да, Hawkeye е рокзвезда. -
Роб Кийс, Screen Rant


„Отмъстителите: Краят“ е майсторски епос - истинска кулминация на 22 филма, който не само завършва историята, но и я разширява. Ще научите повече за другите филми, докато този се развива. Ако Война без край е мускула, Краят е мозъкът. И уау, какъв край!
-Ерик Дейвис, Fandango


НЕВЕРОЯТЕН!! „Отмъстителите: Краят“ води цялата вселена на Марвел към вълнуващо, дълбоко и напълно удовлетворяващо заключение! Това е филмът * НЕВЕРОЯТНО *! Забавен, умен, изобретателен, блестящ! Идеално съчетание от екшън, сърце и хумор! По-добре от това не може! Най-великият филм за супергерои НЯКОГА!
- Скот Мант, Access Hollywood


Представете си най-добрата възможна версия на „Отмъстителите: Краят“ и някак си филмът все пак ще надмине всички очаквания. Плаках 5-6 пъти. Това е най-емоционалният, най-епичният, филм във вселената на Марвел.
- Питър Скирета, Форбс


„Отмъстителите: Краят“ е подходящ, очарователен финал (засега) на най-успешния филмов франчайз на всички времена.
- Рамин Сетоде, Variety


Не бях подготвен за обхвата от емоции, които „Отмъстителите: Краят“ ме накара да чувствам, от пълно отчаяние до чисто въодушевление. Смях се, плаках, исках Тони Старк да ми е баща.
- Дейвид Ицкоф, Ню Йорк Таймс


„Отмъстителите: Краят“ е продължение на миналогодишния „Отмъстителите: Война без край“, който спечели 2 милиарда долара в световния боксофис и в който злодеят Танос (Джош Бролин) унищожи половината от живота във вселената.

Сюжетът разказва за това как докато Отмъстителите и техните съюзници продължават да защитават света от невероятните заплахи на космическите сенки, възниква нова опасност в лицето на безумния титан Танос (Джош Бролин). Печално известният в цялата галактика деспот събира всички шест Камъни на безкрайността – артефакти, притежаващи невъобразима мощ, за да се опита да прекрои реалността, в съответствие със собствените си извратени желания. Всичко, заради което в продължение на години Отмъстителите са се сражавали, намира своята кулминация в момента, когато съдбата на Земята и нейното съществуване изобщо е поставено на карта.

В "Отмъстителите: Краят" участват Робърт Дауни младши, Крис Еванс, Марк Ръфало, Скарлет Йохансон, Крис Хемсуърт, Джеръми Ренър, Дон Чийдъл, Шон Ган, Пол Ръд, Бри Ларсън, Карън Гилън, Катрин Лангфорд и Джош Бролин като Танос.

Режисьори на филма са Антъни и Джо Русо (Отмъстителите: Война без край), а продуцент е Кевин Файги. Луис Д‘Еспосито, Виктория Алонсо, Мичъл Бел, Джон Фавро, Трин Тран и Стан Лий са изпълнителни продуценти. Сценаристи са Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли.

"Отмъстителите: Краят" взривява кината на 26 април на 3D, IMAX 3D и 4DX.