• 0 коментара • Кино / Кино новини

Първи снимки на Жената чудо 2

Снимките на Жената чудо 2 официално започнах и вече имаме две официални снимки.


От първата официална снимка си личи, че Крис Пайн ще се завърне в ролята на Стив Тревър въпреки смъртта на герой в края на първия филм. Снимката не ни дава много информация как Стив Тревър се е спасил, а костюмът на Пайн може да бъде всичко от небрежно облекло до прикритие на таен агент, опитващ се да се слее в тълпата.Освен снимката на Пайн, имаме и първа официална снимка на Гал Гадот в ролята на Диана в Жената чудо 2 .

Продължението официално е озаглавено Жената чудо 1984, потвърждавайки историческата обстановка за следващото приключение на Диана Принс във филмовата вселена на DC. Няма много известни детайли около сюжета на филма знаем само, че той се развива през 80-те и че главният злодеи в него ще бъде дългогодишния враг на Жената чудо в комиксите - Cheetah.

Жената чудо 1984 ще бъде режисирана от режисьора на първия филм - Пати Дженкинс. Сценария е написан от Пати Дженкинс, Джеф Джонс и Дейв Калахам.

Гал Гадот и Крис Пайн се завръщат в ролите на Жената чудо и Стив Тревър. Кристен Уиг ще влезе в ролята на Cheetah. Педро Паскал, известен с ролите си в Игра на тронове и Наркос, също е част от актьорския състав на Жената чудо 1984, но героят му все още се пази в тайна.

Филмът ще снима в Вашингтон, Александрия, Вирджиния, както и във Великобритания, Испания и Канарските острови.

Жената чудо 1984 се очаква по кината през 2019.