• 0 коментара • Кино / Кино новини

Първи снимки от Mortal Kombat

Феновете на популярната видео игра могат да видят първите снимки на класическите герои Суб-Зиро, Соня Блейд и Кунг Лао в адаптацията на Mortal Kombat.


Entertainment Weekly публикува първите снимки от адаптацията на видео играта Mortal Kombat.


ММА боецът Кол Йънг, свикнал да се бие за пари, не знае за своя произход - или защо императорът на Външния свят Шанг Тсунг е изпратил най-добрия си войн, Суб-Зиро да го залови. Страхувайки се за семейството си, Кол търси Соня Блейд по указанието на Джакс, майор от специалните сили, който носи същия странен дракон, с който е роден Кол. Скоро той се озовава в храма на лорд Рейдън, стар бог и закрилник на Земното царство, който предоставя убежище на онези, които носят знака. Там Кол тренира с опитните воини Лиу Канг, Кунг Лао и наемника Кано, подготвякисе да застане до най-големите шампиони на Земята срещу враговете от Външния свят в битка за Вселената. Но дали Кол ще бъде достатъчно силен, за да отключи арканата си - огромната сила в душата си - навреме, за да спаси не само своето семейството, но и да спре Външния свят веднъж завинаги?

Актьорският състав на Mortal Kombat включва: Джо Таслим като Суб-Зиро; Луди Лин като Лиу Канг; Джесика МакНами като Соня Блейд; Джош Лоусън като Кано; Таданобу Асано като Рейдън; Мехкад Брукс като Джаксън “Джакс” Бригс; Чин Хан като Шанг Тсунг; Хироюки Санада като Скорпион; Макс Хуанг като Кунг Лао; Сиси Стрингер като Милеена; и Луис Тан.

Mortal Kombat се очаква по кината на 16 април 2021.