• 0 коментара • Кино / Кино новини

Първи снимки от “Тор: Рагнарок”

Marvel Studios публикува първите официални снимки на “Тор: Рагнарок” в Entertainment Weekly.За първи път виждаме как ще изглеждат ексцентричния Грандмастер в ролята Джеф Голдблум, злодея Хела в ролята Кейт Бланшет и Валкирията на Теса Томпсън както и новата визия на самия бог на грамотевиците.
В “Тор: Рагнарок” Тор е затворен от другата страна на вселената, без могъщия си чук. Той се надпреварва с времето, за да успее да се добере до Асгард и да спре Рагнарок. Там вилнее безскрупулното божество Хела. Но за да се отправи на пътешествието към дома си, той първо трябва да победи в гладиаторска битка срещу бившия си съюзник - невероятният Хълк.
В “Тор: Рагнарок” участват Крис Хемсуърт, който се завръща в ролята на богът на гръмотевиците, Том Хидълстън като Локи, Марк Ръфало като Хълк, Идрис Елба като Хеймдал, а сър Антъни Хопкинс отново ще се въплъти в ролята на Один. Кейт Бланшет играе мистериозния и мощен нов злодей Хела. Актьорският състав включва още Джеф Голдблум, Теса Томпсън, Сам Нийл и Карл Ърбан.
“Тор: Рагнарок” ще излезе по кината на 3 ноември 2017.