Първи трейлър на „Черната пантера: Уаканда завинаги“

Добави коментар

Основен акцент в презентацията на Марвел на Сан Диего Comic-Con беше дебютът на първия трейлър на Черната пантера: Уаканда завинаги – дългоочакваното продължение на един от най-големите хитове на студиото Черната пантера.


Трейлърът, който впечатлява с внушителна визия, комбинираща множество различни култури и елементи, мащабни екшън сцени и вълнуваща драма, беше приет с огромен ентусиазъм и възторг от феновете, но и с малко тъга, поради ненавременната смърт на актьора, изпълняващ ролята на Черната пантера, Чадуик Боузман, който почина преди да започнат снимките на новия филм. Пораждат се и допълнителни въпроси – как ще се развие историята? Има ли достоен заместник на Черната пантера? И как продължаваш напред, когато всичко изглежда загубено?В Черната пантера: Уаканда завинаги Кралица Рамонда (Анджела Басет), Шури (Летиша Райт), М‘Баку (Уинстън Дюк), Окойе (Данай Гурира) и войните Дора Милаж се борят да защитят нацията си от намесата на световните сили след смъртта на Крал Т‘Чала. Докато хората от Уаканда се опитват да приемат промените, настъпили в страната им, героите трябва да се обединят с помощта на Накиа (Лупита Нионго) и Еверет Рос (Мартин Фрийман) и да проправят нов път за Уаканда, като се изправят пред страховит нов противник – краля на скритата подводна нация на Атлантида Неймар (Теноч Уерта).Като режисьор на филма завръща Райън Куглър (Fruitvale Station, Крийд: Сърце на шампион, Черната пантера), който отново е и сценарист, заедно с Джо Робърт Коул (Черната пантера).

Черната пантера: Уаканда завинаги ще ни отведе на ново, невиждано досега фантастично пътешествие от 11 ноември в кината на 3D и IMAX 3D и ще бележи края на четвъртата фаза на филмовата вселена на Марвел, започнала с Черната вдовица през 2021 г.

Черната пантера: Уаканда завинаги

Продължение на филма на Marvel от 2018 „Черната пантера“.

В Черната пантера: Уаканда завинаги Кралица...

Споделете