• 0 коментара • Кино / Кино новини

Първи трейлър на "Ловци на духове: Наследство"

Sony публикува първия трейлър на дългоочаквания трети филм в оригиналната поредица за ловците на духове - "Ловци на духове: Наследство”.


Ето официалния синопсис от YouTube канала на Sony:

Когато самотна майка и двете й деца пристигат в малко градче, те откриват връзката си с оригиналните ловци на духове и тайното наследство, което дядо им е оставил след себе си.

По сценарий на Джейсън Рейтман и Джил Кенан, "Ловци на духове: Наследство" връща оригиналния актьорски състав на “Ловци на духове” (без покойният Харолд Рамис, починал през 2014), за да предадат факлата на по-младо поколение герои. Бил Мъри, Дан Екройд, Ърни Хъдсън, Сигорни Уивър и Ани Потс се очаква да се завърнат за продължението. Сред свежите попълнения в поредицата са Фин Улфхард (Stranger Things) и Макена Грейс (Анабел 3), заедно с Кери Кун и Пол Ръд в главни роли. Рейтман ще режисира новия филм, като поема ролята от баща си Айван Рейтман, който режисира първите два филма и ще продуцира този."Ловци на духове: Наследство" е четвъртият филм във франчайза “Ловци на духове”. Последният филм, “Ловци на духове” (2016), беше рибут с жени в главните роли, който се развива в различна вселена от оригиналния филм, продължението му и предстоящата лента. Филмът беше жертва на многобройни онлайн кампании на тролове и завърши със средни отзиви от критиците и резултати в бокс офиса.

Очаквайте "Ловци на духове: Наследство" през юли 2020.