• 0 коментара • Кино / Кино новини

Първи трейлър на "Морбиус"

Излезе първия трейлър на "Морбиус" с участието на Джаред Лето.


"Морбиус" е втората лента във вселената на Марвел на Sony, която включва “Венъм” с участието на Том Харди. Трейлърът намеква, че това ще е първият път, когато Спайдър-мен от кино вселената на Марвел (Дисни) и неговите приключения ще бъдат споменати или загатнати във филмите Sony.

Последната сцена в трейлъра на "Морбиус" включва персонажа Ейдриън Томес, злодейният с прякор Лешояд, изигран от Майкъл Кийтън през 2017 в “Спайдър-Мен: Завръщане у дома”. В друга сцена Джаред Лето в ролята на Морбиус минава покрай образа на Спайдър-мен, изрисуван с графит наричащ го убиец. (Спайдър-Мен беше набеден за убийство в края на миналогодишния Спайдър-Мен: Далече от дома.)Като човек, д-р Морбиус е талантлив лекар, живеещ с неизлечима болест на кръвта, който търси радикален лек, произтичащ от вампирски прилепи, за да оцелее. Оказва се, че "лекът" работи малко твърде добре и изведнъж той е надарен с всички сили на вампир, включително ехолокация и разбира е неудържима жажда за кръв.

В "Морбиус" на Sony участват Джаред Лето като д-р Майкъл Морбиус - учен, който страда от рядко кръвно заболяване и се превръща в жив вампир по време на опит да се излекува; Мат Смит в ролята на Локсиас Краун - приятел и колега на Морбиус, който страда от същото рядко заболяване; Тайрийз Гибсън в ролята на Саймън Страуд - агент на ФБР; Ейдрия Аржона в ролята на Мартин Банкрофт - годеницата на Морбиус и Джаред Харис в ролята на ментора на Морбиус. Режисьор на филма е Даниел Еспиноза.

Очаквайте "Морбиус" в кината от 31 юли 2020!