Първи трейлър на Шазам!

Добави коментар

По време на Сан Диего Comic-Con, DC представи първия трейлър на предстоящия си филми за супергерой, Шазам!.


Трейлърът ни запознава с Били Батсън, дете, което се запознава с ново приемно семейство и училище. След като се сбива с няколко грубияни, той е избран от магьосник, наречен Шазам, който му казва, че ако изрече името му, ще получи суперсили. Той го прави и се превръща в възрастен супергерой.

Филмът изглежда като изненадващо забавен и интересен, коeто ще бъде огромна промяна от невероятно мрачните филми на DC като Човек от стомана и Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта.Всички имаме супергерои вътре в нас, трябва само малко магия, за да излезе наяве. В случая на Били Батсън, той само трябва да извика думата Шазам! и това 14-годишни приемно дете се превръща в супер героя Шазам, благодарения на древен магьосник. Дете по сърце, вътре в мускулесто, божествено тяло, Шазам се стреми да изпробва границите на своите способности с радостната и безразсъдство на детето. Но той трябва да овладее тези сили бързо, за да се бори със смъртоносните сили на злото, контролирани от д-р Тадеус Сивана.В Шазам! ще видим Закари Леви в ролята на супергероя Шазам, Ашър Ейнджъл в ролята на Били Батсън, Джимон Хонсу в ролята на магьосника Шазам и Марк Стронг в ролята на Супер злодея д-р Тадеус Сиван. Актьорският състав се състои още от Джак Дилън Грейзър като най-добрият приятел на Били и ентусиаст на тема супергерои Фреди, Грейс Фултън в ролята на Мери, Фейт Херман в ролята на Дарла, Ян Чен в ролята на Юджийн, Купър Андрюс и Марта Миланс в ролята на приемните родители Виктор и Роса Васкез.

Шазам! е режисиран от Дейвид Ф. Сандбърг известен с филмите на ужасите „Annabelle: Creation“ и „Lights Out“.Шазам! излиза по кината на 5 април 2019.

Шазам!

филм

Всички имаме скрит супергерой в себе си, който с помощта на малко магия може...

Споделете