• 0 коментара • Кино / Кино новини

Първи трейлър на "Спайдър-мен: Далече от дома"

Излезе първият трейлър на "Спайдър-мен: Далече от дома", който разкрива завръщането на Том Холанд като Питър Паркър в продължението на Спайдър-мен: Завръщане у дома.


Видеото разкрива първите кадри от продължението на Завръщане у дома. Гледайте трейлър на Спайдърмен: Далече от дома и вижте първия филмов постер, по-долу.

Президентът на Marvel Studios Кевин Фейги потвърди, че продължението ще изведе Питър Паркър от Ню Йорк за европейско приключение в Лондон, което ще отразява глобалните последици от Отмъстителите: Война без край и Отмъстителите 4.

Потвърдените членове на актьорския състав на Спайдърмен: Далече от дома включва Том Холанд като Спайдърмен, Зендая като “MJ” и Мариса Томей като леля Мей. Джейк Джилънхол ще влезе в ролята на Мистери, а Майкъл Кийтън ще се върне като Адриан Томес / Лешояда. Новите допълнения включват комикът Джей Би Смуув и Нуман Акар. Също така беше съобщено, че ветераните на Марвел Самюъл Джаксън и Коби Смолдърс ще се присъединят към продължението в ролите си на Ник Фюри и Мария Хил.Спайдърмен: Далече от дома е режисиран от Джон Уотс и написан от Крис Макена и Ерик Сомърс, всички се завръщат от Спайдър-мен: Завръщане у дома.

Спайдър-мен: Далече от дома ще се появи в кината на 5 юли 2019.